HUMBER RIVER
HOSPITAL

Humber River Hospital er et af Canadas største regionale akuthospitaler, der betjener et område med mere end 850.000 indbyggere i den nordvestlige del af Toronto området. Hospitalet er fordelt på tre områder og råder over 656 senge, 3.300 medarbejdere, ca. 700 læger og 400 frivillige. Hospitalet har samarbejdet med Modulex omkring wayfinding og skiltning.

Hospitaler har meget specifikke behov og høje krav til wayfinding systemer for at kunne guide de mange forskellige typer af brugere. Gruppen af medarbejdere er stor med mere end 4.400 ansatte, der inkluderer både læger, sygeplejersker, portører og rengøringspersonale, mens gruppen af besøgende omfatter såvel pårørende som patienter med vidt forskellig social baggrund og alder. Et så bredt spektrum af brugere stiller store krav til et wayfinding system.

Den endelige løsning indeholder både statiske og digitale skilte, som guider patienter og besøgende rundt i det enorme område. Modulex blev involveret som wayfinding konsulenter allerede tidligt i projektet og har samarbejdet med Humber River Hospital om implementeringen af skilte- og wayfinding produkterne, som omfatter både indendørs og udendørs skilte.

Skolen i Sydhavnen

Skolen i Sydhavnen

At skabe det ultimative læringsmiljø er målet for ethvert skoleprojekt. I dette projekt har arkitekten skabt nogle helt unikke rammer for elever og lærere og har efterfølgende vundet en international pris for projektet.

Læs mere >>
Copenhagen Business School

Copenhagen Business School

Med det formål at skabe dynamiske, indbydende og fleksible omgivelser for de studerende på Copenhagen Business School fik arkitektfirmaet Rønnow Arkitekter A/S til opgave at gennemføre en wayfinding analyse og udvikle en skiltemanual, som efterfølgende førte til produktion, levering og installation af såvel en indendørs som en udendørs skilteløsning fra Modulex.

Læs mere >>
Youthscape

Youthscape

En af de mest ikoniske bygninger i Luton i England er den 100 år gamle dampmelmølle, som efter en gennemgribende renovering og ombygning nu huser organisationen Youthscape, der arbejder med udsatte unge. Det internationalt anerkendte design- og arkitektfirma HOK i London, som har stået i spidsen for projektet, bad Modulex hjælpe med grafikløsninger til hele bygningen.

Læs mere >>
Det Nye Universitetshospital (DNU)

Det Nye Universitetshospital (DNU)

Det Nye Universitetshospital (DNU) i Skejby ved Aarhus bliver et af landets største sygehuse og er med sit samlede areal på 1.200.000 m2 på størrelse med en mindre provinsby. At sikre en succesfuld navigering rundt på dette enorme område har været en kæmpe udfordring for Modulex og DNU’s projektledelse anført af arkitektfirmaet C.F. Møller.

Læs mere >>
Sunterra Market

Sunterra Market

Sunterra Market er en unik familieejet supermarkedskæde, hvor kvalitet er i højsædet. Den flere etagers høje bygning indeholder et flot supermarked, kokkeskolefaciliteter og en stilfuld restaurant og lounge.

Læs mere >>
Gainsborough Bath Spa

Gainsborough Bath Spa

Med enkelt og elegant kommunikativ grafik har Modulex fuldendt det designoplæg, som Champalimaud Design i New York i samarbejde med EPR Architects har designet til det luksuriøse Gainsborough Bath Spa i Bath, der åbnede sidste år og som siden har vundet den prestigefyldte Tatler Spa Awards 2016.

Læs mere >>
Humber River Hospital

Humber River Hospital

Humber River Hospital er et af Canadas største regionale akuthospitaler, der betjener et område med mere end 850.000 indbyggere i den nordvestlige del af Toronto området.

Læs mere >>