BROCHURE

Få adgang til vores nyeste brochurer, hvor vi beskriver vores brand filosofi, vores produkter og øvrige ydelser.

Hvad enten det er mere information om vores historie eller muligheden for at vælge specifikke produkter til en bestemt opgave, så finder du det her.

Modulex Company Brochure

Modulex er global markedsleder indenfor wayfinding og skilteløsninger. I denne brochure præsenterer vi de ydelser, som Modulex tilbyder. Læs om vores historie, forstå vores tilgang til markedet og lær mere om vores globale netværk, som leverer velfungerende skilteløsninger til kunder i hele verden.

Produktbrochure

Denne brochure fokuserer på Modulex’ kerneprodukter indenfor udvendige og indvendige skilteløsninger. Brochuren beskriver også mulighederne for montageanordninger.

Udvendige skilte

Udvendige skilte giver ofte et førstehåndsindtryk af en virksomhed. Her får kunderne en fornemmelse af kvaliteten, troværdigheden og professionalismen. Gå på opdagelse i det store udvalg af udvendige skilte, hvoraf mange også leveres med lys.

Modulex Arbejdsplads

Effektive wayfinding-, skilte- og grafikløsninger kan bidrage positivt til øget produktivitet og kreativitet på arbejdspladser, men skal forblive fleksible for at kunne imødekomme fremtidige ændringer og opdatering. Læs vores anbefalinger og find inspiration i vores nye brochure Modulex Workplace.

Uddannelsesinstitutioner

Et dynamisk studiemiljø fremmer læring og derfor lægges der stor vægt på dette i indretningen af uddannelsesinstitutioner. En gennemtænkt skilteløsning og kommunikativ grafik bidrager til at skabe den ønskede dynamik. Læs mere og find inspiration i vores brochure Uddannelsesinstitutioner.

Hotel og Konferencecentre

At skabe positive og mindeværdige gæsteoplevelser er afgørende for hoteller og konferencecentre og for deres muligheder for at kommunikere deres værdier. Læs mere om, hvordan vi samarbejder med hoteller og hotelkæder i vores Hotel & Konference brochure.

Modulex Book

Vores tilgang til skiltning og wayfinding projekter er baseret på fire enkle spørgsmål. Kan jeg se det? Kan jeg læse det? Kan jeg forstå det? Kan jeg stole på den information, som jeg får? Læs mere i vores lille minibrochure.

Via

Via er et modulært skiltesystem designet i samarbejde med det internationalt anerkendte arkitektfirma C.F. Møller. Via sortimentet indeholder både indvendige og udvendige skilte.

Brand On Company Brochure

Vores Brand On division er specialister i globale roll-outs af corporate identity projekter bestående af både skiltning, ensartet intern og ekstern kommunikation samt dekoration og indpakning af biler. Læs mere om, hvad Brand On kan tilbyde.


Modulex Condeco

Skab bedre udnyttelse af kontorarealer og mødelokaler med Condeco’s booking software, digitale skilte og rumbelægningssensor.