GLOBALT BRAND ROLL-OUT PROJEKT
FOR ARLA FOODS

Udrulning af en ny visuel identitet for en stor virksomhed indebærer oftest udfordrende deadlines – og den internationale udrulning i Arla Foods var ingen undtagelse. Arla Foods Group er en global koncern og et af de største mejeriselskaber i Europa med mere end 80 mejerier worldwide.

I 2008 var Arla Foods på udkig efter en virksomhed, som kunne implementere udskiftningen af alt udvendig skiltning i forbindelse med deres nye visuelle identitet designet af reklamebureauet Kunde & Co. Da Modulex tidligere havde arbejdet sammen med Arla Foods, fik Modulex overdraget det overordnede ansvar for implementeringen af projektet i samarbejde med vores svenske distributør LexSign.

Siden da har mere end 100 lokationer i Danmark, Sverige, England, USA, Polen og Finland fået nye udendørs skilte.

Navnet “Arla” stammer fra det engelske og svenske udtryk for “tidlig”, og tidsplanen i dette projekt fulgte samme mønster – meget stram; alt skiltning skulle produceres og installeres indenfor 3 måneder. Det første projektmøde med Arla Foods fandt sted i august 2008, produktion af skiltene blev påbegyndt i oktober, og inden udgangen af november var der monteret nye skilte på 80 lokationer. Den hurtige respons og levering blev kun muliggjort via Modulex’ internationale netværk og det stærke samarbejde mellem Modulex og distributørerne i de forskellige lande.

Ud over at projektet blev leveret til aftalt pris og tid, er hele processen blevet grundigt dokumenteret, således at fremtidige nye ordrer og suppleringsordrer vil kunne leveres nemt og hurtigt.

Modulex er kendt som en global leverandør af wayfinding og branding løsninger til en lang række forskellige kundegrupper. Arla Foods projektet er et godt eksempel på, hvordan Modulex leverer til tiden – med omhu og troværdighed.

Skolen i Sydhavnen

Skolen i Sydhavnen

At skabe det ultimative læringsmiljø er målet for ethvert skoleprojekt. I dette projekt har arkitekten skabt nogle helt unikke rammer for elever og lærere og har efterfølgende vundet en international pris for projektet.

Læs mere >>
Copenhagen Business School

Copenhagen Business School

Med det formål at skabe dynamiske, indbydende og fleksible omgivelser for de studerende på Copenhagen Business School fik arkitektfirmaet Rønnow Arkitekter A/S til opgave at gennemføre en wayfinding analyse og udvikle en skiltemanual, som efterfølgende førte til produktion, levering og installation af såvel en indendørs som en udendørs skilteløsning fra Modulex.

Læs mere >>
Youthscape

Youthscape

En af de mest ikoniske bygninger i Luton i England er den 100 år gamle dampmelmølle, som efter en gennemgribende renovering og ombygning nu huser organisationen Youthscape, der arbejder med udsatte unge. Det internationalt anerkendte design- og arkitektfirma HOK i London, som har stået i spidsen for projektet, bad Modulex hjælpe med grafikløsninger til hele bygningen.

Læs mere >>
Det Nye Universitetshospital (DNU)

Det Nye Universitetshospital (DNU)

Det Nye Universitetshospital (DNU) i Skejby ved Aarhus bliver et af landets største sygehuse og er med sit samlede areal på 1.200.000 m2 på størrelse med en mindre provinsby. At sikre en succesfuld navigering rundt på dette enorme område har været en kæmpe udfordring for Modulex og DNU’s projektledelse anført af arkitektfirmaet C.F. Møller.

Læs mere >>
Sunterra Market

Sunterra Market

Sunterra Market er en unik familieejet supermarkedskæde, hvor kvalitet er i højsædet. Den flere etagers høje bygning indeholder et flot supermarked, kokkeskolefaciliteter og en stilfuld restaurant og lounge.

Læs mere >>
Gainsborough Bath Spa

Gainsborough Bath Spa

Med enkelt og elegant kommunikativ grafik har Modulex fuldendt det designoplæg, som Champalimaud Design i New York i samarbejde med EPR Architects har designet til det luksuriøse Gainsborough Bath Spa i Bath, der åbnede sidste år og som siden har vundet den prestigefyldte Tatler Spa Awards 2016.

Læs mere >>
Humber River Hospital

Humber River Hospital

Humber River Hospital er et af Canadas største regionale akuthospitaler, der betjener et område med mere end 850.000 indbyggere i den nordvestlige del af Toronto området.

Læs mere >>
Brand roll-out project for Arla foods

Brand roll-out project for Arla foods

Udrulning af en ny visuel identitet for en stor virksomhed indebærer oftest udfordrende deadlines – og den internationale udrulning i Arla Foods var ingen undtagelse.

Læs mere >>
Visuel identity tværs over skandinavien

Visuel identity tværs over skandinavien

I forbindelse med den skandinaviske hotelkæde First Hotels’ ønske om at styrke deres position på markedet har First Hotels indledt et samarbejde med Modulex.

Læs mere >>
Ny visuel identitet hos UC SYD

Ny visuel identitet hos UC SYD

UC SYD er en professionshøjskole med campusser rundt i Syddanmark og med hovedsæde i Esbjerg.

Læs mere >>