SKOLEN I SYDHAVNEN

At skabe det ultimative indlæringsmiljø er målet for alle skolebyggerier, og når det lykkes i så udpræget grad som det er tilfældet her, så vinder man også priser. Modulex er stolt af at have samarbejdet med JJW Architects omkring Skolen i Sydhavnen i København, som vandt den internationale WAN Education Award i april 2016.

Støberigade i København

Baseret på et krav fra Københavns Kommune om at skabe et sted, som kunne blive en aktiv del af genopbygningen af området omkring Støberigade i København, har behovet for at skabe et område, som netop kunne blive en aktiv og socialt bæredygtig del af nærmiljøet i Sydhavnen, været helt central for JJW’s arbejde med at designe den nye skole.

Centrale elementer

Overraskelser og oplevelser er centrale elementer i designet og opfordrer til både aktiv læring og sociale aktiviteter for børnene. Børnene undervises både i traditionelle klasseværelser, men også rundt omkring i spændende gemmesteder, hvor der kan undervises i mindre grupper.

Messenger Interior & Basic Interior

Wayfinding opgaven på det 9.500 m² store areal er løst ved en kombination af standard og skræddersyede produkter – i alt 300 elementer. Der er valgt Messenger Interior og Basic Interior skilte, som ikke forstyrrer arkitekturen, men som er lette for både elever, lærere og besøgende at forstå og følge.

Over hele skolen er der vinyl grafik på alle glasflader, der identificerer de særlige områder, f.eks. hvor skoletandlægen hører til. Grafiske designere hos Modulex står bag det maritime tema, som understøtter de øvrige omgivelser og får selv de mest tilbageholdende besøgende til at slappe af.

Socialt samlingspunkt

Området vil også blive brugt som et centralt socialt samlingspunkt for kommunen, hvor lokale borgere kan deltage i forskellige former for undervisning, f.eks. musik, madlavning m.v. Den flotte udendørs skiltning, som også er leveret af Modulex, vil gøre det let for borgerne at finde rundt i området.

Skolen i Sydhavnen

Skolen i Sydhavnen

At skabe det ultimative læringsmiljø er målet for ethvert skoleprojekt. I dette projekt har arkitekten skabt nogle helt unikke rammer for elever og lærere og har efterfølgende vundet en international pris for projektet.

Læs mere >>
Copenhagen Business School

Copenhagen Business School

Med det formål at skabe dynamiske, indbydende og fleksible omgivelser for de studerende på Copenhagen Business School fik arkitektfirmaet Rønnow Arkitekter A/S til opgave at gennemføre en wayfinding analyse og udvikle en skiltemanual, som efterfølgende førte til produktion, levering og installation af såvel en indendørs som en udendørs skilteløsning fra Modulex.

Læs mere >>
Youthscape

Youthscape

En af de mest ikoniske bygninger i Luton i England er den 100 år gamle dampmelmølle, som efter en gennemgribende renovering og ombygning nu huser organisationen Youthscape, der arbejder med udsatte unge. Det internationalt anerkendte design- og arkitektfirma HOK i London, som har stået i spidsen for projektet, bad Modulex hjælpe med grafikløsninger til hele bygningen.

Læs mere >>
Det Nye Universitetshospital (DNU)

Det Nye Universitetshospital (DNU)

Det Nye Universitetshospital (DNU) i Skejby ved Aarhus bliver et af landets største sygehuse og er med sit samlede areal på 1.200.000 m2 på størrelse med en mindre provinsby. At sikre en succesfuld navigering rundt på dette enorme område har været en kæmpe udfordring for Modulex og DNU’s projektledelse anført af arkitektfirmaet C.F. Møller.

Læs mere >>
Sunterra Market

Sunterra Market

Sunterra Market er en unik familieejet supermarkedskæde, hvor kvalitet er i højsædet. Den flere etagers høje bygning indeholder et flot supermarked, kokkeskolefaciliteter og en stilfuld restaurant og lounge.

Læs mere >>
Gainsborough Bath Spa

Gainsborough Bath Spa

Med enkelt og elegant kommunikativ grafik har Modulex fuldendt det designoplæg, som Champalimaud Design i New York i samarbejde med EPR Architects har designet til det luksuriøse Gainsborough Bath Spa i Bath, der åbnede sidste år og som siden har vundet den prestigefyldte Tatler Spa Awards 2016.

Læs mere >>
Humber River Hospital

Humber River Hospital

Humber River Hospital er et af Canadas største regionale akuthospitaler, der betjener et område med mere end 850.000 indbyggere i den nordvestlige del af Toronto området.

Læs mere >>
Brand roll-out project for Arla foods

Brand roll-out project for Arla foods

Udrulning af en ny visuel identitet for en stor virksomhed indebærer oftest udfordrende deadlines – og den internationale udrulning i Arla Foods var ingen undtagelse.

Læs mere >>
Visuel identity tværs over skandinavien

Visuel identity tværs over skandinavien

I forbindelse med den skandinaviske hotelkæde First Hotels’ ønske om at styrke deres position på markedet har First Hotels indledt et samarbejde med Modulex.

Læs mere >>
Ny visuel identitet hos UC SYD

Ny visuel identitet hos UC SYD

UC SYD er en professionshøjskole med campusser rundt i Syddanmark og med hovedsæde i Esbjerg.

Læs mere >>