UC SYD

Ny visuel identitet hos UC SYD
UC SYD er en professionshøjskole med campusser rundt i Syddanmark og med hovedsæde i Esbjerg. Skolen har mere end 6.500 studerende på grunduddannelserne, yderligere 6.000 studerende på efter- og videreuddannelserne samt 700 medarbejdere. Kontrapunkt har designet skolens nye visuelle identitet og i samarbejde med Modulex udviklet de skræddersyede skilteløsninger.

Den 7.500 m² store bygning i Aabenraa er tegnet af det anerkendte arkitektfirma Henning Larsen Architects med entreprenørfirmaet Hoffmann som ansvarlig for byggeriet. Rummene er organiseret på en logisk og klar måde med en høj grad af fleksibilitet. Muligheden for dagslys i rummene var et krav, så der skabes positive rum, der øger elevernes læring og trivsel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En vigtig del af projektet har været skolens nye visuelle identitet, som er udviklet af Kontrapunkt. Kontrapunkt og Modulex’ tekniske team har sammen skabt en skræddersyet løsning, der sikrer, at skiltningen er robust, afspejler skolens designvision samtidig med, at budgetforventningerne blev overholdt.

Skiltene, som primært består af aluminiumsrammer og det miljøvenlige materiale Etronite, er alle produceret i Danmark.

Modulex har produceret og leveret udvendige pyloner til identifikation til flere af UC Syds lokationer, og til Aabenraa har vi desuden produceret og leveret kommunikativ grafik, henvisningsskilte, indvendige pyloner, udvendige facadebogstaver samt nedhængte skilte og vingeskilte. I den samlede leverance indgik også vinylgrafik og flag.

Modulex er eksperter i produktion og installation af omfattende og komplekse skiltningsprojekter til bl.a. uddannelsessektoren. Kontakt Modulex info@modulex.dk for at diskutere dit næste skiltningsprojekt.

Skolen i Sydhavnen

Skolen i Sydhavnen

At skabe det ultimative læringsmiljø er målet for ethvert skoleprojekt. I dette projekt har arkitekten skabt nogle helt unikke rammer for elever og lærere og har efterfølgende vundet en international pris for projektet.

Læs mere >>
Copenhagen Business School

Copenhagen Business School

Med det formål at skabe dynamiske, indbydende og fleksible omgivelser for de studerende på Copenhagen Business School fik arkitektfirmaet Rønnow Arkitekter A/S til opgave at gennemføre en wayfinding analyse og udvikle en skiltemanual, som efterfølgende førte til produktion, levering og installation af såvel en indendørs som en udendørs skilteløsning fra Modulex.

Læs mere >>
Youthscape

Youthscape

En af de mest ikoniske bygninger i Luton i England er den 100 år gamle dampmelmølle, som efter en gennemgribende renovering og ombygning nu huser organisationen Youthscape, der arbejder med udsatte unge. Det internationalt anerkendte design- og arkitektfirma HOK i London, som har stået i spidsen for projektet, bad Modulex hjælpe med grafikløsninger til hele bygningen.

Læs mere >>
Det Nye Universitetshospital (DNU)

Det Nye Universitetshospital (DNU)

Det Nye Universitetshospital (DNU) i Skejby ved Aarhus bliver et af landets største sygehuse og er med sit samlede areal på 1.200.000 m2 på størrelse med en mindre provinsby. At sikre en succesfuld navigering rundt på dette enorme område har været en kæmpe udfordring for Modulex og DNU’s projektledelse anført af arkitektfirmaet C.F. Møller.

Læs mere >>
Sunterra Market

Sunterra Market

Sunterra Market er en unik familieejet supermarkedskæde, hvor kvalitet er i højsædet. Den flere etagers høje bygning indeholder et flot supermarked, kokkeskolefaciliteter og en stilfuld restaurant og lounge.

Læs mere >>
Gainsborough Bath Spa

Gainsborough Bath Spa

Med enkelt og elegant kommunikativ grafik har Modulex fuldendt det designoplæg, som Champalimaud Design i New York i samarbejde med EPR Architects har designet til det luksuriøse Gainsborough Bath Spa i Bath, der åbnede sidste år og som siden har vundet den prestigefyldte Tatler Spa Awards 2016.

Læs mere >>
Humber River Hospital

Humber River Hospital

Humber River Hospital er et af Canadas største regionale akuthospitaler, der betjener et område med mere end 850.000 indbyggere i den nordvestlige del af Toronto området.

Læs mere >>
Brand roll-out project for Arla foods

Brand roll-out project for Arla foods

Udrulning af en ny visuel identitet for en stor virksomhed indebærer oftest udfordrende deadlines – og den internationale udrulning i Arla Foods var ingen undtagelse.

Læs mere >>
Visuel identity tværs over skandinavien

Visuel identity tværs over skandinavien

I forbindelse med den skandinaviske hotelkæde First Hotels’ ønske om at styrke deres position på markedet har First Hotels indledt et samarbejde med Modulex.

Læs mere >>
Ny visuel identitet hos UC SYD

Ny visuel identitet hos UC SYD

UC SYD er en professionshøjskole med campusser rundt i Syddanmark og med hovedsæde i Esbjerg.

Læs mere >>