LØSNINGER

Vores løsninger kan tilpasses selv de mest krævende forhold. Vi tilbyder kundetilpassede skilteløsninger, fleksible og velafprøvede modulære systemer samt digitale produkter, der opfylder kravene til fremtidige forandringer. Hertil kommer en lang række grafiske printteknologier, som giver designerne ubegrænsede kreative muligheder.

Eksteriør

Udendørs skilte signalerer overfor dine kunder, hvem du er, og hvor du er. Skiltene kommunikerer dit brand, og skiltenes kvalitet og udseende afspejler din forretning. Vi har i årtier produceret et bredt sortiment af udendørs skilte i høj kvalitet, der imødekommer ethvert krav lige fra energibesparende LED belyste facadeskilte og pyloner til komplette wayfinding løsninger, der leder og guider mennesker gennem komplekse byggerier.

Se mere om udendørs skiltning >>

Grafiske løsninger

Digitalt print har revolutioneret vores evne til at levere kreative løsninger. Vi giver designerne uanede muligheder for at skabe unikke løsninger i mange forskellige materialer, hvad enten det gælder dekorationer på skilte, vægge eller glaspartier. Enkel grafik, som viser vej, væg-til-væg grafik, der skaber pejlemærker, eller deciderede designtemaer er alt sammen med til at skabe mere effektiv wayfinding og mere kreative omgivelser.

Se mere om grafiske løsninger >>

Interiør

Receptionslogoer, dørskilte, bordskilte; Modulex har de rigtige løsninger. At være i stand til at forstå, hvor information med størst sandsynlighed ændrer sig og hvor ofte, er nøglen til udviklingen af indendørs skilteløsninger. At håndtere ændringer på en økonomisk effektiv måde og samtidig bevare de designmæssige standarder er blot en af de måder, hvorpå Modulex’ skilteløsninger bidrager til at skabe positive omgivelser.

Se mere om indendørs skiltning >>

Digitale løsninger

Modulex har leveret digitale løsninger i mere end 20 år. Vi tilbyder udover digitale løsninger til receptionsområder også udendørs løsninger og et udvalg af digitale møderumsskilte, dørskilte og bordskilte. Vores løsninger inkluderer software til styring og opdatering af data samt kapacitetsstyring af mødelokaler, som betyder en væsentlig reduktion af omkostningerne til manuel møderumsplanlægning.

Se mere om digital skiltning >>

Sikkerhedsskiltning

Vi tilbyder komplette løsninger, som imødekommer de krav, der stilles til opdaterede og effektive sikkerhedsskilte. Vi tror på, at sikkerhedsskiltene er mest effektive, når de er en del af den overordnede skilteløsning, således at placering, materialer og design er koordineret med den øvrige skiltning i bygningen. Klare og enkle instruktioner placeret på steder, hvor de er lette at se og læse.

Se mere om sikkerhedsskilte >>

Skiltning for synshandicappede

Vi har et mål om at gøre vores løsninger så optimale som muligt. Det inkluderer at kunne forstå de forskellige brugergruppers behov, at placere skiltene på de rigtige steder, at vælge en passende og læselig skrifttype, at skabe en klar kontrast mellem tekst og baggrund og at sikre, at skriftstørrelsen passer til læseafstanden. Hvis det er påkrævet, kan vi tilføje hævet skrift og braille, og alle vores konsulenter og projektledere er bekendte med og kan vejlede dig omkring overholdelse af nationale standarder.

Se mere om skiltning for synshandicappede >>