OM MODULEX

Modulex Gruppen er organiseret i 3 hovedenheder

Modulex Gruppen

Modulex Solutions – Markedsleder indenfor skiltning og wayfinding løsninger

Brand On – Specialister i globale brand rollouts og implementering

Modulex Retail – Leverandør af komplette skilte- og kommunikationsmaterialer til detailbranchen

Vi er internationale

Vi er repræsenteret i 45 lande og leverer skilte og wayfinding løsninger til nogle af verdens største virksomheder.

Vores europæiske hovedkontor og produktion ligger i Billund.

Brand On har sit hovedkontor i England, hvorfra internationale projekter koordineres.

Modulex Americas beskæftiger et team af designere, projektledere og andre support funktioner, som leverer produkter og serviceydelser til hele Nordamerika.

Medarbejderne på vores nationale og regionale kontorer er fortrolige med nationale standarder og lovgivning og rådgiver vores kunder omkring tekniske krav og overholdelse af disse.

Vores arv

Modulex blev grundlagt i 1963 af LEGO Gruppen. Vi holder fast i og er stolte af vores rødder og mangeårige arbejde med design, kvalitet og miljø.

Modulex er i dag en global leverandør af wayfinding, brand implementering, kommunikativ grafik og retail løsninger.

Socialt ansvar

Vi er bevidste om vores sociale ansvar som producent og som wayfinding konsulenter, og vi forstår, at vores arbejde kan have en positiv indflydelse på andres liv gennem effektive wayfinding løsninger og miljørigtige produktionsmetoder. Modulex nedbringer løbende forbruget af ressourcer og miljøbelastende udledninger. Dette arbejde dokumenterer vi løbende, og vi er stolte af flere år i træk at have modtaget GREENET’s miljødiplom.

Hele Modulex’ elforbrug i produktionen og i administrationen i Billund kommer fra vedvarende energikilder. Et af mange initiativer på miljøområdet er vores medlemskab af et frivilligt miljønetværk (www.greenet.dk), som regelmæssigt vurderer vores indsats på miljøområdet.

Modulex er den eneste skilteproducent, som har indgået et klimapartnerskab med Dong Energy. Som klimapartner er vi forpligtet til at anvende energi fra vedvarende kilder, og vi arbejder løbende med nye forbedringer og håber, at vi vil kunne inspirere andre til at gøre det samme.

Mennesker

Sjælen i Modulex er medarbejdernes åbenhed og handlekraft. Vi lægger vægt på nært samarbejde mellem visionære ildsjæle og dygtige professionelle på tværs af fagområder, landegrænser og kulturer.

Vi er handlekraftige sparringspartnere for hinanden, for vores kunder og for vores samarbejdspartnere.

Vores retning er klar, ledelsen er synlig, og vi tilbyder vide rammer med en høj grad af frihed. Vi er åbne for nye ideer. Hos os belønner vi initiativ som beslutsomhed.

Jobs

Vi er altid på udkig efter gode medarbejdere.