SEKTORER

Årtiers erfaring betyder, at vi har arbejdet med mange forskellige segmenter. Det gør, at vi har masser af viden at trække på, hver gang vi får en ny opgave. Det sikrer løsninger, som er hensigtsmæssige i forhold til det segment, kunden befinder sig i, og problemfri implementering.

 Private virksomheder

Private virksomheder

Modulex leverer komplette løsninger til private virksomheder. Det være sig en global brand roll out eller en specifik løsning til en enkel lokation.

Vi forstår behovet for at få arbejdspladser til at reflektere virksomhedskulturen, fremme positiv adfærd og være effektive. Vores løsninger bridrager ofte til kommunikationsfremmende tiltag mellem afdelinger, teams og medarbejdere.

Vi tilbyder unikke produkter, der bidrager til bedre udnyttelse af pladsen og til omkostningsreduktioner.

Alle projekter håndteres på en måde, så driften ikke forstyrres, og din virksomheds effektivitet forbedres.

Læs mere her

 Uddannelses-<br>institutioner

Uddannelses-
institutioner

Modulex har årtiers erfaring i skiltning af skoler, universiteter og andre uddannelsesinstitutioner. Vi tilbyder en komplet løsning til entreprenører og institutionsledelser, som har behov for at overholde fastlagte investeringsbudgetter.

Vi tilbyder produkter, der tilgodeser de udfordringer, der opstår, når klasseværelser bruges til forskellige funktioner eller af forskellige grupper af brugere, eller der sker udvidelser. Vi tager hånd om din langtidsinvestering og sikrer, at den udvikler sig sammen med dig.

Vi forstår, at løsningen skal tilgodese forskellige aldersgrupper. Holdbarhed og sikkerhed er en nødvendighed og vores print-on-panel teknologi er udviklet specifikt til at imødekomme disse krav.

Læs mere her

 Offentlige virksomheder

Offentlige virksomheder

Modulex har samarbejdet med offentlige virksomheder og institutioner over hele verden. Vi anerkender forskellen mellem at designe et nyt domicil for et centralt ministerium og at supportere regionale og kommunale institutioner med daglige opdateringer.

Vi forstår det pres, som offentlige virksomheder pålægges i form af krav om løbende besparelser og værdi for pengene. Vores produkter og software til måling og forbedring af møderumsbelægning og -planlægning er blot et eksempel på, hvor vi kan hjælpe til besparelser uden at gå på kompromis med de opstillede krav. Vi leverer kort sagt omkostningseffektive løsninger, som er holdbare og opfylder alle handicapregulativer og miljømæssige krav.

Læs mere her

 Hospitaler

Hospitaler

Modulex har mere end 40 års erfaring med skiltning af store hospitalsprojekter. Vores løsninger er afprøvet på hospitaler over hele verden. Vi tilbyder en komplet løsning til entreprenører og hospitalsledelser, og vi arbejder tæt sammen med personalet for at sikre den bedste løsning til patienter, besøgende og personale.

Skiltning og wayfinding på et hospital skaber store udfordringer. Brugergruppen er alle aldersgrupper, og de besøgende befinder sig ofte i en stresset situation, og mange hospitaler er komplekse bygninger fyldt med forvirrende begreber og sprog. Vi skaber overblik og leverer gennemprøvede løsninger til komplekse udfordringer.

Læs mere her

 Hotel og konference

Hotel og konference

For hotelejere og -operatører bliver det mere og mere vigtigt at differentiere sig fra konkurrenterne, hvilket understreges af det stadig stigende antal hotelkæder. Men fælles for dem alle er, at de ønsker at byde deres gæster velkomne på den bedst mulige måde, og at sikre, at gæsterne finder og udnytter de mange services, som hotellet tilbyder.

På hoteller er det ofte receptionspersonalet, der varetager denne opgave, men der findes også andre hoteller hvor man forsøger at mindske afhængigheden af personale, og hvor check-in ofte sker med kun et minimum eller slet intet personale. Skiltningen skal derfor ikke blot afspejle kvalitet og design, men også opfylde mere operationelle krav.

Udover at levere løsninger, som er i overensstemmelse med kundens brand, samarbejder Modulex også med designere om udvikling af wayfinding-, skilte- og grafikløsninger, som giver hotelgæsterne en personlig oplevelse. Grafik er en meget omkostningseffektiv måde at tematisere restauranter, spaområder eller værelser.

Vi leverer også digitale skilte til receptionsområder og mødelokaler, herunder software, som kan integreres med de mest almindelige bookingsystemer, og software til styring af indhold på skærmene, der således hurtigt kan opdateres og derved maksimerer investeringen i skærmene.

Læs mere her

 Detailbranchen

Detailbranchen

Vi leverer løsninger til alle typer af detailkunder fra en af Englands største banker til små, selvstændige butiksejere i Danmark.

Vi anvender mange forskellige materialer og produkter og tilbyder særlig hurtig levering, når kampagner skal igangsættes og afvikles hurtigt og effektivt.

Vi har et team af dygtige projektledere og en fleksibel produktion, der gør os i stand til at håndtere komplette skift af brands og brand rollouts til aftalt tid og pris.

Unikke skræddersyede løsninger er en del af dagligdagen herunder grafik til biler, vinduer og displays. Vi leverer også posters, bannere, udstillingskabinetter m.v.

Digital kommunikation bliver mere og mere populært, og udover at levere skærme og displays tilbyder vi også et komplet system til styring af indhold, således at du kan opdatere og distribuere kommunikation på flere lokationer på én gang både billigt og effektivt.

Læs mere her

Tjekliste

  • Udendørs skilte og grafik
  • Indendørs skilte, grafik og displays
  • Kampagnematerialer og -styring
  • Prototyper og innovation
  • Opmåling
  • Projektledelse