Skilteløsninger til detailbranchen

I årtier har Modulex udviklet og produceret de absolut bedste skilteløsninger til en bred vifte af kunder over hele verden. Vi er en dansk international virksomhed, der med sine mange år på bagen er repræsenteret i hele 45 lande. Vi har samarbejdet med nogle af verdens allerstørste virksomheder og har stor erfaring inden for boligkomplekser, uddannelsesinstitutioner, hospitaler, private såvel som offentlige virksomheder, detailhandlen og meget mere. Det er vi selvfølgelig meget stolte af, men vi ved samtidig, at vi aldrig bliver færdige med at udvikle os. Kort sagt: Vi er altid klar på nye udfordringer, og vi er i den grad også klar til at hjælpe dig og din virksomhed med jeres behov. 

Skilteløsninger på arbejdspladsen

Vi ønsker at skabe de bedste løsninger for vore kunder. Vi ved, at kunderne har forskellige behov, og dem ønsker vi at tilgodese samtidig med, at vi ønsker at åbne nye muligheder ved at skabe nogle bedre fysiske rammer, der indbyder til et bedre arbejdsmiljø for dig og dine kollegaer. Vores erfaring er, at vores skilteløsninger bidrager til meget mere end blot wayfinding på arbejdspladsen. Vi har oplevet, at vores skilteløsninger er med til at bidrage til en bedre kommunikation medarbejderne imellem, da de er med til at knytte bånd mellem de forskellige afdelinger, teams og medarbejdere generelt. For os er kunden og kundens behov hele essensen og det ultimative fokus i vores udvikling af skilteløsninger. Derfor overvejer vi nøje, hvordan vores produkter både kan fungere som wayfinding hos medarbejderne samtidig med, at de skal harmonere med det indvendige og udvendige miljø og være kommunikationsfremmende mellem afdelingerne. 

Hurtig levering

I forhold til detailbranchen leverer vi selvfølgelig også til alle typer af kunder fra en af Englands største banker til de små, selvstændige butikker i Danmark. Inden for detailhandlen anerkender vi og har forståelse for pludselige kampagner, der skal igangsættes og afvikles med det samme. Derfor tilbyder vi særligt hurtig levering. Modulex har i øvrigt et team, der er ansat netop til den spontane og hurtige produktion og er specialister i komplette skift af brands og rollouts leveret til rette tid.

Imødekommer dine behov

Vores erfaring er, at den digitale kommunikation er en tendens, der i den grad er kommet for at blive. Vi tilbyder både skærme og displays såvel som et komplet system, der fungerer sådan, at du kan styre indholdet, når kampagner eller lignende skal opdateres. 

Vi imødekommer lige netop dine behov og er altid klar på nye udfordringer. Vi garanterer kommunikationsfremmende, billige og effektive skilteløsninger både til dit personale og dine kunder, så det er en win-win. Så ring til os og lad os sammen finde en fælles løsning.