Skilteløsninger til hospitaler

Med årtiers erfaring og en bred kundegruppe i bagagen har Modulex produceret skilte til kunder over hele verden i mere end 40 år. Vi er en dansk international virksomhed, der er repræsenteret i over 45 lande. Blandt vores kunder finder du nogle af verdens allerstørste virksomheder. Vores hovedkontor og produktion ligger i Billund. Vi har gennem årene leveret skilteløsninger til en bred gruppe af kunder herunder såvel offentlige som private virksomheder, uddannelsesinstitutioner, detailhandlen, boligkomplekser, sundhedssektoren osv. Vi har derfor et stort kendskab til de varierende behov, som de forskellige segmenter måtte have. Vi ønsker at se kunden og få forståelse for, hvilke udfordringer din arbejdsplads har. Vores fornemmeste opgave er at finde effektive løsninger, der kan åbne nye muligheder i din virksomhed. Derfor er kunden altid i fokus. 

Ordentlig skiltning til hospitaler

Hos Modulex er hele omdrejningspunktet faktisk kunden. Vi er meget bevidste om, at vi arbejder for ambitiøse og visionære ildsjæle, der både er dygtige og yderst professionelle. Derfor ønsker vi at involvere kunden så meget som muligt. Vi ser det som et samarbejde mellem dig og os, og vi er altid åbne for nye ideer. 

Inden for hospitalsprojekter har vi mere end 40 års erfaring. Vi har leveret skilteløsninger til hospitaler i det meste af landet, og vores løsninger er ligeledes afprøvet på en lang række hospitaler også i udlandet. Vi ved, at det ikke blot er personalet, der skal have gavn af skiltningen, men at det store arbejde ligger i at skabe informerende og kommunikerende wayfinding til patienter, besøgende, pårørende og personale. Det er i den grad en bred gruppe af mennesker, som vi skal imødekomme her. Det er alle aldersgrupper, der er brugere af skiltene. Samtidig skal man tage højde for, at brugerne ofte befinder sig i en presset og stresset situation.

Derfor skaber skiltning og wayfinding på et hospital store udfordringer, da det skal være inkluderende, informerende og enkelt på samme tid, så brugerne kan overskue og finde rede i de mange informationer, de får oveni den situation, som de er i. Vi sætter en stor ære i at skabe overblik og levere gennemprøvede løsninger til disse komplekse udfordringer. 

Bliv guidet nemt fra A til B

Vi tror på, at god skiltning er let at genkende, fordi den er let at forstå. Den skal sende et klart budskab, informere og kommunikere let og enkelt ud til modtagerne. Samtidig skal god skiltning gøre det let for brugerne at finde vej fra A til B. Derfor skal du vælge os til at lave skilteløsninger på hospitalet. Vi har stor erfaring i at skabe overblik både for dit personale, de pårørende og patienterne.

Så tag kontakt til os, og lad os hjælpe din arbejdsplads med at skabe et bedre fysisk arbejdsmiljø.