Skilteløsninger til offentlige virksomheder

Modulex er en dansk international virksomhed med årtiers erfaring indenfor skiltning og wayfinding. Vi forstår kunden, og at skiltning kan være altafgørende for et godt arbejdsmiljø. Kunden er nøgleordet og hele essensen i vores arbejde. Din virksomhed og dine medarbejdere er hele kernen i vores arbejde. Vi ønsker at finde den bedste og mest holdbare løsning, der kan åbne op for nye muligheder i jeres virksomhed. Samtidig ser vi det som et samarbejde mellem jer og os. Vi ønsker at skabe et godt arbejdsmiljø i samarbejde med jer, og derfor ønsker vi også at have kendskab til de udfordringer, som jeres arbejdsplads måtte have.

Stor erfaring

Her på Modulex har vi som sagt mange års erfaring i at skabe et bedre fysisk arbejdsmiljø for vores kunder. Vi er en international virksomhed, der arbejder på tværs af landegrænser og kulturer. Vi er repræsenteret i 45 lande og har leveret løsninger til en lang række segmenter, herunder hospitaler, uddannelsesinstitutioner, private såvel som offentlige virksomheder, detailhandlen, boligkomplekser og meget mere. Vores kundegruppe spænder bredt, og derfor kan vi også finde den helt rette skilteløsning til dig og din virksomhed. Modulex har samarbejdet med offentlige virksomheder og institutioner over hele verden. Vi ved, at der er stor forskel på at levere løsninger til store, statslige virksomheder og at hjælpe regionale og kommunale virksomheder med at opdatere og forny lokalt. Vi har stor erfaring inden for begge områder og ved, hvordan man skal gribe de forskellige opgaver an.

Opfylder alle krav

Samtidig anerkender vi også den virkelighed og det store pres, som offentlige virksomheder skal navigere i, når det kommer til krav om løbende besparelser og værdi for pengene. Vi har udviklet løsninger nøjagtig til denne situation og vores produkter kan uden tvivl hjælpe til besparelser uden at gå på kompromis med de lovgivningsmæssige krav, der måtte være. Vi leverer et omkostningseffektivt stykke arbejde, der opfylder alle krav, som I som offentlig institution skal leve op til.

Medlemmer af miljønetværk

Samtidig er vi en grøn virksomhed, der ønsker at være så bæredygtige som overhovedet muligt. Vi er meget bevidste om det sociale ansvar, vi har. Hele Modulex’ elforbrug i produktionen og administrationen kommer derfor fra vedvarende energikilder. Vi har taget mange initiativer inden for miljø og er medlemmer af et miljønetværk, der årligt vurderer og tilser vores indsats inden for dette område. Vi har i øvrigt også flere år i træk modtaget GREENET’s miljødiplom, som er en pris, vi er meget stolte af.

Desuden lægger vi vægt på det nære samarbejde med dig og din virksomhed. Vi ønsker at kende jeres behov og skabe gode løsninger. Så tag kontakt til Modulex, så finder vi en god og rigtig skilteløsning til jer.