Skilteløsninger til private virksomheder

Modulex har i mere end 40 år produceret og leveret skilteløsninger til virksomheder i hele verden. Vi samarbejder med en lang række forskellige kundetyper og ved, hvordan vi skaber løsninger, som er funktionelle og imødekommer den pågældende virksomheds behov. Vi har kunder over hele verden. Vi er repræsenteret i 45 lande og har leveret skilte til nogle af verdens allerstørste virksomheder. Vores kundekreds er bred og repræsenterer mange forskellige kulturer. Vi har øje for de behov, din virksomhed har, og kan se løsninger i selv de mindste ting. Kort sagt: Vi er klar på udfordringer, og vi er i den grad også klar til at hjælpe dig og din virksomhed med en skilteløsning, der passer perfekt til jeres arbejdsplads og de udfordringer, den måtte have. Vi er også fortrolige med nationale standarder og lovgivning. Derfor kan I roligt søge rådgivning omkring tekniske krav såvel som overholdelse heraf. 

Komplette løsninger til virksomheden

Vi leverer komplette løsninger, der både kunne omfatte det, vi kalder en ’global brand roll-out’, men også kunne være blot en enkelt skilteløsning til en virksomhed. Vi kan det hele, og vi ønsker at hjælpe jer med en god løsning, der højst sandsynlig kan løse flere udfordringer i virksomheden end blot skiltning af lokaler. Vores skilteløsninger bidrager nemlig ofte til en bedre kommunikation på arbejdspladsen mellem afdelinger, teams og medarbejdere. Vi overvejer grundigt, hvordan vores løsninger gør det let for medarbejdere og gæster at navigere i bygningen, men også hvordan løsningen arkitektonisk på bedst mulige måde kan harmonere med den øvrige arkitektur og de omkringliggende omgivelser. 

Miljørigtige løsninger

Desuden er Modulex meget bevidste om sit sociale ansvar som producent. Vi lægger meget vægt på miljørigtige løsninger, da vi ved, at en miljørigtig produktionsmetode kan have en positiv indflydelse på andres liv. Vi har modtaget GREENET’s miljødiplom flere år i træk. Det har vi fået blandt andet, fordi vores elforbrug kommer fra vedvarende energikilder, men også fordi Modulex løbende arbejder på at reducere forbruget af ressourcer og miljøbelastende udledninger. 

En forbedring af arbejdsmiljøet

Et er sikkert: Vi tilbyder unikke, miljørigtige produkter, der medvirker til en langt bedre udnyttelse af arbejdspladsen og som samtidig forbedrer arbejdsmiljøet. Derudover gør vi meget ud af at håndtere vores projekter på en måde, så den daglige drift på arbejdspladsen ikke forstyrres. Nøgleordet i vores virksomhed er mennesket. Vi er bevidste om, at vi arbejder med visionære ildsjæle og dét på tværs af lande og kulturer. Vi ønsker at finde den bedste løsning for dig og din virksomhed. Ring til os, så finder vi den bedste løsning til dig og din virksomhed!