Skilteløsninger til uddannelsesinstitutioner

Wayfinding er evnen til at guide mennesker til deres destination. Denne evne har vi her hos Modulex. Med årtiers erfaring i wayfinding og skilteløsninger til private virksomheder, sundhedssektoren, uddannelsesinstitutioner, detailhandlen, offentlige virksomheder, boligkomplekser, etc. har vi stor erfaring inden for dette område. Samtidig er vi en international virksomhed, der har arbejdet med skilteløsninger og wayfinding på tværs af landegrænser og kulturer. Vi er repræsenteret i mere end 45 lande og har lavet løsninger for nogle af verdens allerstørste virksomheder. For os er nøgleordet og hele essensen i vores arbejde menneskene på arbejdspladsen. Vi er meget bevidste om, at vi arbejder for ambitiøse ildsjæle, der virkelig brænder for deres virksomheder og arbejdspladser. Derfor er det vigtigt for os at have kendskab til de segmenter, vi arbejder for, og derfor spørger vi ofte os selv: Hvilken virksomhed er det, vi arbejder for? Hvilke udfordringer står de i? Hvordan kan vi udarbejde den bedste løsning i samarbejde med virksomheden? Disse refleksioner tror vi på er vigtige, når vi skal pejle os frem til den enkelte kundes specifikke behov.

Skilte til uddannelsesinstitutioner

Hos Modulex er vi overbeviste om, at den allerbedste wayfinding anvender færrest informationer til at guide mennesker til deres destination. Vi tror, at enkeltheden taler for sig selv, og derfor lægger vi meget vægt på mottoet: Jo enklere des mere effektivt. God skiltning er derfor let at identificere, da den både skal være let at læse, sende et klart budskab til modtageren, være informerende og kommunikativ. God skiltning gør det kort sagt let for dig at finde rundt, og samtidig er den imødekommende over for dine behov som bruger. Alle disse parametre arbejder vi med, når vi udarbejder en løsning til din arbejdsplads.

Skiltning til skoler & universiteter

Modulex har stor erfaring med skiltning af skoler, universiteter og andre uddannelsesinstitutioner. Vi har stor forståelse for, at denne form for skilteløsning skal inkludere forskellige alderstrin og har derfor også erfaring med, at holdbarhed såvel som sikkerhed er en nødvendighed og derfor dét, der skal lægges allermest vægt på. Derfor har vi udviklet vores print-on-panel teknologi specielt til at imødekomme disse behov. Med blandt andet Skolen i Sydhavnen, Copenhagen Business School og mange andre uddannelsesinstitutioner har vi en bred kundegruppe inden for dette segment, og vi ønsker at finde den bedste løsning for lige netop den institution og de udfordringer, I har. Vi ser det som et samarbejde mellem dig og os. Så tag kontakt, så finder vi den bedste wayfinding løsning til jer!