SERVICES

Vi tilbyder følgende services:

Skiltning og Wayfinding løsninger
Fast Track løsninger
Brand Identity Rollout og Management
​Retail løsninger

Skiltning & Wayfinding Løsninger

Skiltning & Wayfinding Løsninger

Fast Track

Fast Track

Brand Identity 	Rollout & 	Management

Brand Identity Rollout & Management

Retail Løsninger

Retail Løsninger

Vores mål er at hjælpe vores kunder med at skabe imødekommende, produktive og levende omgivelser og samtidig kommunikere kundens brand så effektivt som muligt.

Vi kalder det at skabe positive omgivelser.

Her er nogle af de tanker vi har gjort os om, hvad der gør det muligt.

1. Vi ved, at ikke to kunder eller opgaver er ens.

Der findes ikke et “one size” system eller løsning, som passer til alle. Vi involverer os og lytter til vores kunder. Vi arbejder i alle sektorer og ved derfor, at enhver løsning skal tilpasses den aktuelle situation. Vi leverer skræddersyede løsninger, der opfylder kundens krav til design, funktionalitet og budget.

Det er vigtigt at forstå karakteren af omgivelserne og hvordan de bruges, hvilket nødvendiggør stor indsigt i den adfærd, som brugerne udviser.

2. Vi stræber efter altid at gøre et godt indtryk.

Skiltning ligger i vores DNA. Vi forstår bedre end nogen andre nødvendigheden af funktionel wayfinding og hvordan konsistente og effektive budskaber, identiteter og brands kommunikeres. Vi ved også, at alt kommunikation herunder skiltning er en lejlighed til at gøre et godt indtryk. Vores mål er at få mennesker til at føle, at de befinder sig i positive omgivelser.

3. Vi deler dine ambitioner.

Vi udfører ikke opgaver bare på rutinen. Vi kan bedst lide opgaver, som udfordrer os. Vi vil gerne vide alt om jeres vision, og vi vil arbejde hårdt på jeres vegne for at få det til at lykkes.

4. Vi tager ansvar.

Vi gør det. Og vi har en plan for, hvordan vi gør det. Vi udpeger en projektleder (eller et projektteam afhængig af hvor stort projektet er). Du får dermed sikkerhed for, at budgettet overholdes og synlighed gennem hele projektforløbet.

Vi tager med andre ord vores ansvar alvorligt. Vores produktion er underlagt verdens skrappeste miljø- og kvalitetsmæssige krav.

5. Vi holder os opdateret.

At holde sig orienteret om lovgivning og regler er afgørende. Fra handicapregler til arbejdsmiljø; vores specialister er opdateret og involverer sig tilmed i udformningen af lovgivningen.

6. Vi værdsætter viden og erfaring.

Vi anerkender værdien af kontinuerlig læring og udvikling af specialistviden indenfor hospitaler, uddannelse, arbejdspladser, retail og branding. Vores eksperter vejleder og informerer og sørger for kontakt mellem designer og kunde med det formål at skabe positive resultater.